Saturday, 19 October 2013

CARA MENIKMATI PELBAGAI RESIPI ESP


PELBAGAIKAN RASA ESP ANDA!





Salam semua, hari ini saya nak kongsi bersama pengunjung blog ibuqayyum kepelbagaian cara menikmati ESP yang lazat.


Cara/Resipi Bancuh ESP jadi lazat! antara resipi2 cara bancuh ESP



  • ESP + Air suam
  • ESP+ Fresh Milk
  • ESP + Fresh Milk + kurma (rendam kurma dalam susu..after few hours..blend/shake it and mix with 1 sudu ESP..bukan sahaja bertenaga..boost milk production malah energized)
  • ESP + SusuAnmum
  • ESP + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
  • ESP + Nesvita 3in1
  • ESP + jus twister tropicana 
  • ESP + RibenaESP + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
  • ESP + Milo/Horlicks
  • ESP + sirap bandung
  • ESP + Meal Shake + Aiskrim (buatan sendiri)...
  • ESP+koko+minyak zaitun+oat+madu+susu (semua ni bancuh n blend)..Its good for brain + energy + healthy diet.. Resepi ini telah dikongsikan oleh Prof Dr. Muhaya
  • Boleh pelbagaikan mengikut selera dan kreativiti sendiri :)


JOM BERUBAH! SIHAT BERSAMA SHAKLEE


 Yours Shaklee Independent Distributor 
♥ Shaklee Independent Distributor [ ID No : 947031] 
♥ Contact No : 019-5249445
 ♥ Emel : ibuqayyum84@gmail.com/hanieysyg@yahoo.com 

Jika anda WALK IN di mana-mana BRANCH SHAKLEE, silalah menggunakan ID saya 947031 untuk mendapatkan supplement anda dengan HARGA YANG ISTIMEWA DAN MENJIMATKAN. 

Penghantaran Shaklee Klang, Selangor, Terenggan , Negeri sembilan dan Seluruh malaysia, Indonesia, China & Taiwan. Untuk Maklumat Lanjut tentang keahlian / pembelian produk atau menjana pendapatan dari rumah boleh berhubung terus dengan kami melalui

 https://www.facebook.com/IbuqayyumShaklee?sk=messages_inbox. 
LIKE MY FanPage: https://www.facebook.com/IbuqayyumShaklee

 ** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Terima kasih kerana membaca entry ini. Jika anda rasa ia berguna, sila klik share. 'Sharing Is Caring'

No comments:

Post a Comment